Måltidskasse til 3 dage
Med en måltidskasse fra Victors Madhus slipper du for madlavningen nogle gange om ugen.

UGE 48
 
Hos Victors Madhus er det som altid kvalitet til en fornuftig pris, og vi har nu lavet en måltidskasse, så du slipper for madlavningen nogle gange om ugen. Vores kokke er gået i køkkenet og har tilberedt en stribe af lækre, velsmagende retter med sunde salater, som pakkes i praktiske bakker og som er lige til at opvarme i egen ovn.  

Vælg imellem Den Klassiske Måltidskasse med velsmagende retter og lækre salater eller Kalkas som er måltidskassen vi sammen med CrossFit North 579 har udviklet, og som hjælper dig med at få overblik over kalorierne i din mad. Begge måltidskasser indeholder hurtig, nem og næsten færdiglavet aftensmad, som du kun skal bruge minimal tid på at færdiggøre i køkkenet.

I vores nye Måltidskasse Kalkas er der max. 550 - 700 kcal. pr. ret. 
Se mere om Måltidskassen Kalkas her
 

Pris for 3 dage pr. person 180,- (60,- pr. dag) 

Menu for uge 48

Tirsdag:
Forloren hare med tyttebær 
- Gulerodssalat med kikærter og sennepsdressing 

Onsdag:

Spinatlasagne med kylling og ricotta 

- Sort bønnesalat med persillepesto og revet squash 

 

Torsdag:

Ribbensteg med kartofler og skysauce 

- Rødkålssalat med mandarin og granatæble 

 

 

BESTILLING AF MENU FOR UGE 48: 
Bestil senest søndag den 22. november inden kl. 23:59. Måltidskassen skal afhentes på Victors Madhus imellem kl. 15:00-17:00 tirsdag den 24. november


Bestil her - betal ved afhentning

OBS:  Du modtager en e-mail bekræftelse fra os. Modtager du IKKE en e-mail fra os, så kontakt os venligst, så vi er sikre på, at din bestilling er registreret. 
Skriv til os her.

HUSK! 
Udfyld alle obligatoriske felter. Når du klikker "bestil" skal siden skifte til vores kvitteringsside. Hvis siden ikke skifter, mangler du et felt, og formularen er dermed ikke sendt. 


Du modtager en e-mail bekræftelse fra os. Modtager du IKKE en e-mail fra os, så kontakt os venligst, så vi er sikre på, at din bestilling er registreret. 

Skriv til os her.

 


Ved bestilling accepteres nedenstående handelsbetingelser:
 
 

 

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

 

Priser:

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK).

 

Betaling:

Betaling sker ved afhentning. Victors Madhus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, V PAY, American Express og JCB.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun dig og PBS kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart købet er gennemført.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

 

Reklamation:

Der ydes til enhver tid gældende reklamationsret indenfor levnesmiddelloven.

 

Forbehold for ændringer:

Victors Madhus forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der er sket ændringer.