Velkommen til

Victors Madhus

Nyt Victors

på Eternitten

Avocado toast 

Sprødt og sundt

Brunch

Lørdag & søndag

Forrygende

fjordudsigt

Lækre

pastaretter

Klassisk 

Club Sandwich

Sydende varme

brasserieretter

Spændende 

wokretter

Victors

salater

Husk

dessert

Spændende retter

med rejer

Nye retter

Victors Madhus startede på et idégrundlag om at skabe et madhus, hvor den herlige smagsoplevelse er i centrum og til priser, der er til at overskue. Hos Victors Madhus har gæsterne altid kunnet droppe ind til en god frokost, en hyggelig middag eller en god snak over en kop kaffe – det kan man stadig, og vi udvider løbende menukortet for at forenkle din hverdag.

 

Sundere take away

Hvis du har en travl hverdag, er det ikke sikkert, der altid er tid til at tænke på, at den mad, du spiser, er sund. Omvendt kan det også være svært altid at vælge det sunde hjemmelavede mad fremfor at spise ude – og derfor har vi nu løsningen til dig. 

Her hos Victors Madhus har vi netop tilføjet smoothies og smoothie bowls, avocado toasts og club sandwiches til menukortet, hvor der i høj grad er fokus på at tilbyde et sundere alternativ, når det kommer til at spise ude eller bestille take away.  

Med de nye retter på menukortet tilbyder Victors Madhus nu et sundere alternativ til take away og restaurantbesøg i Nørresundby med skøn fjordudsigt under middagen - tæt ved kulturbroen og Vestbyen i Aalborg.