Velkommen til

Victors Madhus

Nyt Victors

på Eternitten

Brunch

Lørdag & søndag

Forrygende

fjordudsigt

Lækre

pastaretter

Klassisk 

Club Sandwich

Sydende varme

brasserieretter

Spændende 

wokretter

Victors

salater

Husk

dessert

Victors Madhus åbner på Eternitten den 14. september

Vi åbner på Eternitten i Aalborg fredag den 14. september kl. 17. Åbningstider, menukort og tider for brunch er de samme som i Nørresundby.

Adressen er Alexeander Foss Gade 15 - skråt over for Netto - rundt om hjørnet.
 


OBS! Fredag den 14. september mellem kl. 14 og 17 er alle velkomne til åbningsreception.Åbningstider (gældende fra 15. september 2018)

Mandag - fredag kl. 11.30 - 20.00
Lørdag - søndag

kl. 10.00 - 20.00


Pressemeddelelse

Nyheden om at Victors Madhus åbner i Aalborg er for længst spredt omkring Limfjorden. Nu ligger åbningsdagen til det nye Victors Madhus fast. Victor byder derfor alle velkommen til åbningsreception fredag den 14. september mellem kl. 14-17. Her åbner personalet dørene til den nye restaurant og take away i Aalborgs seneste, hippe boligkvarter på Eternitten. Adressen er Alexander Foss Gade nr. 15 – skråt over for Netto.

Eternitplader er skiftet ud med ungdomsboliger, lejligheder, kontorer, butikker og grønne områder og ikke mindst tusindvis af nye beboere, der er rullet ind i flyttebiler i hundredvis og langsomt har indtaget den gamle industrigrund i Ø-gadekvarteret. Det seneste navn på dørskiltet er nu Victor, der med sit madhus nummer to, rykker over Limfjorden og ind på Aalborgs gamle fødested for langtidsholdbare eternit-tage.

“Vi ser frem til at åbne på Eternitten. Det er en bydel i Aalborg med mange unge mennesker, som vokser hastigt. Vi synes området trænger til både et hyggested og noget take away, der har både kvalitet og lidt x-factor” siger Silvia Jakutyte, der bliver ny bestyrer på Victors Madhus i Aalborg.

Andet led i kæden: Samme koncept og menukort

Victors Madhus har ikke kun taget kopier af navn og logo med på turen over broen. Konceptet og menukortet er det samme, og de der kender Nørresundby-afdelingen vil føle sig helt hjemme i det nye madhus. Her er høflig selvbetjening, åbent køkken og fornuftige priser – både i restaurant og som take away. Klassiske hit som brunch, wok og avocado-toast er også på menuen her.

Ejerne lægger ikke skjul på, at udvidelsen er starten på en drøm om endnu flere navnebrødre til Victor – også i byer hvor dialekten ikke er overvejende Aalborgensisk.

“Vi har set, at konceptet fungerer godt i Nørresundby. Nu udvider vi med endnu et sted i Aalborg, og håber, at det med tiden kan vokse til flere - også i andre byer. Konceptet har styrken til en kæde, hvor vi kan lægge en høj standard, med et stort udvalg og til en fornuftig pris” forklarer Silvia Jakutyte.

Det nye madhus har dog også sat gang i idéerne hos folkene bag, så der kommer nye tiltag. Fx en fredagsbar, så det er muligt at komme forbi til en cocktail efter fyraften og slå en sludder af med kollegaerne, inden byture eller fredagsslik kommer på programmet.

Åbningsreception

Alle er velkomne til at kigge forbi til åbningsreception fredag den 14. september kl. 14-17, hvor der vil være noget at drikke og en snack på Alexander Foss Gade nr. 15. Efter kl. 17 er madhuset åbent.