Bredt udvalg af

brasserieretter

Lækre

pastaretter

Prøv vores

wokretter

Forrygende

fjordudsigt

Victors

salater

Husk

dessert

Spændende retter

med rejer

Brunch

Lørdag & søndag

Velkommen til

Victors Madhus

Nytårsmenu ud af huset | 3 retter 225,- kr

Hos Victors Madhus er det som altid kvalitet til en fornuftig pris, der er på tavlen. Her har køkkenet sammensat en menu med gode, friske råvarer til en pris hvor alle kan være med. For 225,- kroner får du et både nemt og lækkert nytår med en 3-retters menu – hvor du tilmed kan vælge mellem to forskellige forretter. Når du åbner kassen fra Victors er du klar til sætte suppe med muslinger eller terrin af gris på bordet som forret, til hovedret mørt, braiseret oksebryst og så er der chokoladekage og kirsebær til dessert.

 

 

 

 

 

 Tidligt ude-konkurrencen er afgjort. Karina Bøgvad vinder 2 nytårsmenuer og en flaske bobler. Tillykke!  

Klik og bestil her

Se Mathias præsentere menuen

Se fotos af retterne


Forret 1 - Fiskesuppe, Forret 2 - terrin af gris. Hovedret og Dessert. Klik på billederne for at se retten i stort format.


3-retters nytårsmenu - Vælg én af 2 forretter:

Forret 1 

Flødelegeret fiskesuppe serveret med limfjordsblåmuslinger serveret med dildolie, syltede jordskokker og kartoffelchips hertil nybagt brød og smør

Forret 2

Terrin af gris serveres med syltede beder, sennepscreme og små salater

Hovedret

Braiseret oksebryst serveret med selleripure, grillet spidskål og ristede skovsvampe hertil confiteret kartoffel og sauce blanquette

Dessert

Chokoladekage "Valrhona" med chokolademousse og  syltede kirsebær, kandiserede mandler samt myntesukker

Pris for 3 retter pr. person 225,-

Minimum 2 kuverter. Du vælger en af 2 lækre forretter. Maden skal afhentes den. 31. december mellem kl. 11-14 på Victors Madhus. 

Deadline for bestilling af nytårsmenuen er den. 30 dec kl. 12.00 


Bestil her - betal den 31/12

Ved bestilling accepteres nedenstående handelsbetingelser og regler for afbestilling.


Handelsbetingelser

Priser:

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK).

Betaling:

Betaling sker ved afhentning. Victors Madhus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, V PAY, American Express og JCB.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart købet er gennemført.

Afbestilling og returret:

Afbestilling skal være skriftlig (email) og skal foretages senest 5 hele dage inden levering. Ved afbestilling refunderes hele beløbet. Ved afbestilling senere end dette, refunderes beløbet ikke.
I henhold til købeloven er der ikke returret på fødevarer.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Der ydes den til enhver tid gældende reklamationsret indenfor levnesmiddelloven.

Forbehold for ændringer:

Victors Madhus forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.