Nytårsmenu i Aalborg 2018 - take away 

3 retter 265,- kr - 4 retter 350,- kr.

Hos Victors Madhus er det som altid kvalitet til en fornuftig pris, der er på tavlen. Her har køkkenet sammensat en menu med gode, friske råvarer til en pris hvor alle kan være med. For 265,- kroner får du et både nemt og lækkert nytår med en 3-retters menu – og du kan tilkøbe en lækker suppe med torsk for 85,- kr.
 
Når du åbner kassen fra Victors er du klar til sætte hjemmerøget mørbrad på bordet som forret, til hovedret mør oksemørbrad - og så er der klassisk dessert i skikkelse af en lækker Gateau Marcel med masser af chokolade og lækre bær. Det hele er nemt at tilberede, og du får gode instruktioner på video og papir med som hjælp.
 
Maden henter du i en smart transportkasse den 31. december kl. 11-14.

Bestil her!

- Husk! Bestil din menu i god tid. Sidste år meldte vi udsolgt før tid -

Forret

Hjemmerøget svinemørbrad. Serveret med mild wasabicreme, syltede beder og crunch af sprøde svær. Stænket med purløgsolie og små urter. Hertil brød og smør

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad og kugle af braiseret bryst. Serveret med selleriepure, syltede svampe og brændt løg. Kartoffelkage tilsmagt timian og sauce på grøn madagaskarpeber.

Dessert

Gateau Marcel – Chokoladekage i 2 lag. Serveret med hindbærcoulis, små marengskys tilsmagt citron. Hertil syltede bær og makroncrumble.

Pris pr. couv. 265,- kr.

Mellemret (tilkøb)

Jordskokke-suppe & pocheret torsk. Serveret med syltet fennikel og dild.

85,- kr. pr. couv.


Minimum 2 kuverter. Maden skal afhentes den. 31. december mellem kl. 11-14 på Victors Madhus i Aalborg eller Nørresundby. 

Deadline for bestilling af nytårsmenuen er den. 30 dec kl. 12.00. Vi kan melde udsolgt tidligere.


Bestil her - betal den 31/12

OBS! Du modtager en e-mail-bekræftelse fra os. Modtager du IKKE en e-mail fra os, så kontakt os venligst, så vi er sikre på, at din bestilling er registreret. Skriv til os her.

Maden hentes i en smart transportkasse den 31. december kl. 11-14. Du vælger selv hvilket madhus herunder.

Husk!

  • Udfyld alle obligatoriske felter. Når du klikker "Bestil” skal siden skifte til vores kvitteringsside. Skifter siden ikke, mangler du et felt, og formularen er ikke sendt.
  • Du modtager en e-mail-bekræftelse fra os. Modtager du IKKE en e-mail fra os, så kontakt os venligst, så vi er sikre på, at din bestilling er registreret. Skriv til os her.

Handelsbetingelser

Priser:

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK).

Betaling:

Betaling sker ved afhentning. Victors Madhus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, V PAY, American Express og JCB.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart købet er gennemført.

Afbestilling og returret:

Afbestilling skal være skriftlig (email) og skal foretages senest 5 hele dage inden levering. Ved afbestilling refunderes hele beløbet. Ved afbestilling senere end dette, refunderes beløbet ikke.
I henhold til købeloven er der ikke returret på fødevarer.

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

Reklamation:

Der ydes den til enhver tid gældende reklamationsret indenfor levnesmiddelloven.

Forbehold for ændringer:

Victors Madhus forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.