Nytårsmenu i Aalborg 2018 - take away 

Se info og vejledning til anretning her

3 retter 265,- kr - 4 retter 350,- kr.


Interessen for menuen har været meget stor, og vi har desværre udsolgt for i år!


Hos Victors Madhus er det som altid kvalitet til en fornuftig pris, der er på tavlen. Her har køkkenet sammensat en menu med gode, friske råvarer til en pris hvor alle kan være med. For 265,- kroner får du et både nemt og lækkert nytår med en 3-retters menu – og du kan tilkøbe en lækker suppe med torsk for 85,- kr.

Når du åbner kassen fra Victors er du klar til sætte hjemmerøget mørbrad på bordet som forret, til hovedret mør oksemørbrad - og så er der klassisk dessert i skikkelse af en lækker Gateau Marcel med masser af chokolade og lækre bær. Det hele er nemt at tilberede, og du får gode instruktioner på video og papir med som hjælp.
 
Maden henter du i en smart transportkasse den 31. december kl. 11-14.

- Husk! Bestil din menu i god tid. Sidste år meldte vi udsolgt før tid -

Forret

Hjemmerøget svinemørbrad. Serveret med mild wasabicreme, syltede beder og crunch af sprøde svær. Stænket med purløgsolie og små urter. Hertil brød og smør

Hovedret

Rosastegt oksemørbrad og kugle af braiseret bryst. Serveret med selleriepure, syltede svampe og brændt løg. Kartoffelkage tilsmagt timian og sauce på grøn madagaskarpeber.

Dessert

Gateau Marcel – Chokoladekage i 2 lag. Serveret med hindbærcoulis, små marengskys tilsmagt citron. Hertil syltede bær og makroncrumble.

Pris pr. couv. 265,- kr.

Mellemret (tilkøb)

Jordskokke-suppe & pocheret torsk. Serveret med syltet fennikel og dild.

85,- kr. pr. couv.


Minimum 2 kuverter. Maden skal afhentes den. 31. december mellem kl. 11-14 på Victors Madhus i Aalborg eller Nørresundby. 

Deadline for bestilling af nytårsmenuen er den. 30 dec kl. 12.00. Vi kan melde udsolgt tidligere.