Årets Nytårsmenu 

3 retter - 275 kr.

Nytårsmenu i Aalborg 2019 - take away 


Hos Victors Madhus er det som altid kvalitet til en fornuftig pris, der er på tavlen. Køkkenet har sammensat en nytårsmenu med gode, friske råvarer til en pris, hvor alle kan være med. For kun 275,- får du et både et nemt og lækkert nytår med en 3-retters menu – du kan også tilkøbe en lækker suppe med torsk for kun 90,-. 

Når du åbner kassen fra Victors finder du en lækker nytårsmenu med torsk som forret, en mør kalvemørbrad til hovedret, og klassisk chokoldedessert med masser af chokolade og lækre bær til dessert. Det hele er nemt at tilberede, og du får gode instruktioner på video og papir med som hjælp.

Maden henter du i en smart transportkasse den 31. december mellem kl. 11-14.

Husk! Bestil din menu i god tid, sidste år meldte vi udsolgt før tid. 


Forret - Torsk 

Let pocheret torsk med sprød crumble af bacon, serveret med syrlige beder og purløgscreme stænket med cremet sauce på æggeblomme. 

Hovedret - Kalv og gris 

Rosastegt kalvemørbrad og terrin af grisekæber tilsmagt timian, serveret på kraftig svampepure med grillet confiteret kartoffel. Hertil urtecrumble, syltede bøgehatte og røget sauce. 

Dessert - Mørk chokoladebrownie

Serveret med lys chokolademousse og karamelcreme, hertil hengemte solbær og estragonsukker. 

Pris pr. kuver 275,- 


Mellemret (tilkøb) 

Bisque på blåmusling serveret med purløgsolie og små syltede urter. Hertil stegt kammusling og dild. 

Pris pr. kuvert 90,- 


Bestil her - betal den 31/12

OBS! Du modtager en e-mail-bekræftelse fra os. Modtager du IKKE en e-mail fra os, så kontakt os venligst, så vi er sikre på, at din bestilling er registreret Skriv til os her.

Maden hentes i en smart transportkasse den 31. december kl. 11-14. 

Husk!

Udfyld alle obligatoriske felter. Når du klikker "Bestil” skal siden skifte til vores kvitteringsside. Skifter siden ikke, mangler du et felt, og formularen er ikke sendt.

Du modtager en e-mail-bekræftelse fra os. Modtager du IKKE en e-mail fra os, så kontakt os venligst, så vi er sikre på, at din bestilling er registreret Skriv til os her.

 

 
 
 

Ved bestilling accepteres nedenstående handelsbetingelser:
 
 

 

H A N D E L S B E T I N G E L S E R

 

Priser:

Alle priser er inkl. 25% moms og i danske kroner (DKK).

 

Betaling:

Betaling sker ved afhentning. Victors Madhus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, V PAY, American Express og JCB.

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL), som kun dig og PBS kan læse. Der er således ingen andre, der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto, så snart købet er gennemført.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold til køber.

 

Afbestilling og returret: 

Afbestilling skal være skriftlig (email) og skal foretages senest 5 hele dage inden levering. Ved afbestilling refunderes hele beløbet. Ved afbestilling senere end dette, refunderes beløbet ikke. I henhold til købeloven er der ikke returret på fødevarer.

 

Reklamation:

Der ydes til enhver tid gældende reklamationsret indenfor levnesmiddelloven.

 

Forbehold for ændringer:

Victors Madhus forbeholder sig retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, hvorvidt der er sket ændringer.